Udskriv

Motorcykel beklædning fra Dainese

Eksempler på Racing dragter

Dainese har produceret motorcykel beklædning siden 1972 og har gennem tiden haft nært samarbejde med top motorsports koryfæer og adventure entusiaster i bestræbelserne på at fremstille det ypperligste inden for sikkerhedsbeklædning. Siden 1995 har mærket også forgrenet sig ud i ny områder så som skisport, moutainbiking og ridesport.

Kendetegnende for Dainese er den høje kvalitet, det nøje materialevalg og suveræn pasform.

 

Eksempler på Handsker og støvler
Eksempler på Jakker

To etagers udstilling

Vi fører et bredt udvalg af de seneste nyheder og modeller. Vi er klar med proffesionel know-how og rådgivning når det gælder valg af custom-, touring- eller sportsmotorcykel.

Grænseplader

Er du udenlandsdansker, påtænker at emigrere fra Danmark eller skal du erobre den store verden på 2 hjul, så kom og få en snak om de muligheder vi tilbyder. Vi er specialister

MC beklædning

Gå på opdagelse i vort brede sortiment indenfor mc beklædning og udstyr. Der er beklædning som matcher enhver “pengepung”. Personalet er selv erfarne motorcyklister.

Topmoderne værksted

På vores proffesionelle værksted er vi en stab af dygtige mekanikere med alt indenfor det nyeste udstyr, bl.a. axonetester, 4 gas måler og FACTORY rullefelt til motoroptimerig. Vi klarer alt!

Udstillingens åbningstider

1. sep. - 31. mar. 1. apr. - 31. aug.
"Vinter sæson" "Sommer sæson"
Man-Fre: 10.00-17.00 Man-Fre: 10.00-17.30 
Lørdag: 10.00-13.00 Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket Søndag: Lukket

Autoriseret forhandler

Kawasaki Peugeot Dainese
Honda Aprilia Arai
Aprilia Sym Schuberth
Benelli Rieju Nolan
Moto Guzzi Kymco HJC