Udskriv

Motorcykel beklædning fra Macna

Hvorfor vælge Macna MC beklædning.
Macna jakker, bukser og handsker er designet til motorcyklister, der kræver top beskyttelse med komfort hele dagen. Macna står for høj kvalitet og meget nyskabende ventilation og vandtæt ydeevne.

Dit Macna tøj vil holde dig varm og tør, eller kølig og behagelig, uanset forholdene. Udviklet af seriøse motorcyklister til seriøse motorcykelister, Macna mc beklædning giver mange velgennemtænkte funktioner, der hjælper håndtere alle typer forhold. Macna jakker og bukser giver rigelig plads til ventilation og et fler-lag, inderfor system, der holder dig tør! En innovativ og brugervenlig "Easy Cuff" ekstern lynlås forbinder jakke og bukser for til det ydre lag, der gør det let at få over håndled og fødder.

Macna beklædning også har et væld af praktiske funktioner, såsom en bøjle loop og masser af velplacerede lommer. Ikke alene giver Macna dig komfort under alle forhold, det giver også fremragende beskyttelse. For ekstra sikkerhed, er der indsat reflekterende materiale på de vigtigste steder . Macna tilbyder beklædning til alle typer af forhold og i stilarter for både mænd og kvinder.

Macna er høj kvalitet til en rimelig pris. Funktioner, der omfatter high-tech design, slidstærke materialer og effektiv beskyttelse.

To etagers udstilling

Vi fører et bredt udvalg af de seneste nyheder og modeller. Vi er klar med proffesionel know-how og rådgivning når det gælder valg af custom-, touring- eller sportsmotorcykel.

Grænseplader

Er du udenlandsdansker, påtænker at emigrere fra Danmark eller skal du erobre den store verden på 2 hjul, så kom og få en snak om de muligheder vi tilbyder. Vi er specialister

MC beklædning

Gå på opdagelse i vort brede sortiment indenfor mc beklædning og udstyr. Der er beklædning som matcher enhver “pengepung”. Personalet er selv erfarne motorcyklister.

Topmoderne værksted

På vores proffesionelle værksted er vi en stab af dygtige mekanikere med alt indenfor det nyeste udstyr, bl.a. axonetester, 4 gas måler og FACTORY rullefelt til motoroptimerig. Vi klarer alt!

Udstillingens åbningstider

1. sep. - 31. mar. 1. apr. - 31. aug.
"Vinter sæson" "Sommer sæson"
Man-Fre: 10.00-17.00 Man-Fre: 10.00-17.30 
Lørdag: 10.00-13.00 Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket Søndag: Lukket

Autoriseret forhandler

Kawasaki Peugeot Dainese
Honda Aprilia Arai
Aprilia Sym Schuberth
Benelli Rieju Nolan
Moto Guzzi Kymco HJC