Med stor erfaring i formidling af finansiering, vil vi kunne tilbyde den mest optimale løsning i finansiering af din nye eller brugte motorcykel. En konkurrencedygtig løsning som vil være tilpasset din økonomi.

Vi kan tilbyde finansiering med attraktive renter, fast eller variabel, med eller uden udbetaling, og evt. med afdragsfrihed i op til 12 måneder. Udbetalingen kan være kontanter eller friværdien i din nuværende motorcykel.

Mulighederne er mange, så kom ind i forretningen og få udregnet et par finansieringseksempler på din drømmemotorcykel og se hvor billigt og hurtigt det kan gøres. Du kan være ud at køre hurtigere end du har forestillet dig.


Har du forelsket dig i en lækker Honda motorcykel? Så kan Honda MC Finans være med til, at den bliver din – nemt og hurtigt.

Det er stærke kræfter, der står bag vores finansierings- og forsikringsprodukt. Honda MC Finans har indgået samarbejde med Nordea Finans omkring finansiering af motorcykler. Nordea Finans har mange års erfaring på motorcykelmarkedet. Derfor kan vi tilbyde dig en meget attraktiv finansiering af din motorcykel. Ny eller brugt – vi klarer begge dele! Du skal blot lægge min. 20 % i udbetaling, så er du godt på vej.

Som en del af samarbejdet tilbyder vi dig også en motorcykelforsikring gennem QBE / Forsikrings Rådgiverne, som er Lloyd’s forsikringsagentur i Danmark. Forsikringen kan du få til en meget konkurrencedygtig pris – uanset din alder og hvor mange år, du har kørt motorcykel.

Bemærk - der er tale om et FAST PRÆMIE PRODUKT !!!
Læs mere her.

To etagers udstilling

Vi fører et bredt udvalg af de seneste nyheder og modeller. Vi er klar med proffesionel know-how og rådgivning når det gælder valg af custom-, touring- eller sportsmotorcykel.

MC beklædning

Gå på opdagelse i vort brede sortiment indenfor mc beklædning og udstyr. Der er beklædning som matcher enhver “pengepung”. Personalet er selv erfarne motorcyklister.

Topmoderne værksted

På vores proffesionelle værksted er vi en stab af dygtige mekanikere med alt indenfor det nyeste udstyr, bl.a. axonetester, 4 gas måler og FACTORY rullefelt til motoroptimerig. Vi klarer alt!

Åbningstider

1. sep. - 31. mar. 1. apr. - 31. aug.
"Vinter sæson" "Sommer sæson"
Man-Fre: 10.00-17.30 Man-Fre: 10.00-17.30 
Lørdag: 10.00-13.00 Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket Søndag: Lukket

FRANKIE'S MC CENTER A/S

Messingvej 6
DK - 8940 Randers SV
Tlf. +45 86 44 77 05 - Fax: +45 86 44 85 08
Mail: info@frankiesmccenter.dk
Kontakt en af vores medarbejdere

Autoriseret forhandler

Kawasaki Peugeot Dainese
Honda Aprilia Arai
Aprilia Sym Schuberth
Benelli Rieju Nolan
Moto Guzzi Kymco HJC