Udskriv

Firma profil

Vi er Midtjyllands største MC Center med salg af nye og brugte motorcykler, scootere, samt udstyr og reservedele. Vi har et veludstyret og professionelt service- og reparationsværksted. I udstyrsbutikken forhandler vi Dainese, Rukka og Macna beklædning og sikkerhedsudstyr. Hjelme fra NZI, Schuberth, Nolan, Arai og Dainese. Støvler fra Styl Martin, Dainese, Daytona, Puma. Olieprodukter fra Motorex og Castrol, håndfri samtale / intercom fra Cardo, Nolan, Schuberth og Interphone, samt mange andre produkter til MC’en, ham, hende og børn.

Vi er autoriseret MC-forhandler af Honda, Kawasaki, Benelli og autoriseret Aprilia og Moto Guzzi servicecenter, samt autoriseret forhandler af PEUGEOT scootere.

Tag en tur rundt på hjemmesiden og bliv inspireret til et snarligt besøg i forretningen

To etagers udstilling

Vi fører et bredt udvalg af de seneste nyheder og modeller. Vi er klar med proffesionel know-how og rådgivning når det gælder valg af custom-, touring- eller sportsmotorcykel.

Grænseplader

Er du udenlandsdansker, påtænker at emigrere fra Danmark eller skal du erobre den store verden på 2 hjul, så kom og få en snak om de muligheder vi tilbyder. Vi er specialister

MC beklædning

Gå på opdagelse i vort brede sortiment indenfor mc beklædning og udstyr. Der er beklædning som matcher enhver “pengepung”. Personalet er selv erfarne motorcyklister.

Topmoderne værksted

På vores proffesionelle værksted er vi en stab af dygtige mekanikere med alt indenfor det nyeste udstyr, bl.a. axonetester, 4 gas måler og FACTORY rullefelt til motoroptimerig. Vi klarer alt!

Udstillingens åbningstider

1. sep. - 31. mar. 1. apr. - 31. aug.
"Vinter sæson" "Sommer sæson"
Man-Fre: 10.00-17.00 Man-Fre: 10.00-17.30 
Lørdag: 10.00-13.00 Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket Søndag: Lukket

Autoriseret forhandler

Kawasaki Peugeot Dainese
Honda Aprilia Arai
Aprilia Sym Schuberth
Benelli Rieju Nolan
Moto Guzzi Kymco HJC