Vi er Midtjyllands største MC Center med salg af nye og brugte motorcykler, scootere, samt udstyr og reservedele. Vi har et veludstyret og professionelt service- og reparationsværksted. I udstyrsbutikken forhandler vi Dainese beklædning og sikkerhedsudstyr. Hjelme fra NZI, Schuberth, Nolan, Arai og Dainese. Støvler fra Styl Martin, Dainese, Daytona, Puma. Olieprodukter fra Motorex og Castrol, Intercom fra Cardo, Schuberth og Interphone, samt mange andre produkter til MC’en, ham, hende og børn.

Vi er autoriseret MC-forhandler af Honda, Kawasaki, Benelli og autoriseret Aprilia og Moto Guzzi servicecenter, samt autoriseret forhandler af PEUGEOT og KYMCO scootere.

Tag en tur rundt på hjemmesiden og bliv inspireret til et snarligt besøg i forretningen

To etagers udstilling

Vi fører et bredt udvalg af de seneste nyheder og modeller. Vi er klar med proffesionel know-how og rådgivning når det gælder valg af custom-, touring- eller sportsmotorcykel.

MC beklædning

Gå på opdagelse i vort brede sortiment indenfor mc beklædning og udstyr. Der er beklædning som matcher enhver “pengepung”. Personalet er selv erfarne motorcyklister.

Topmoderne værksted

På vores proffesionelle værksted er vi en stab af dygtige mekanikere med alt indenfor det nyeste udstyr, bl.a. axonetester, 4 gas måler og FACTORY rullefelt til motoroptimerig. Vi klarer alt!

Åbningstider

1. sep. - 31. mar. 1. apr. - 31. aug.
"Vinter sæson" "Sommer sæson"
Man-Fre: 10.00-17.30 Man-Fre: 10.00-17.30 
Lørdag: 10.00-13.00 Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket Søndag: Lukket

FRANKIE'S MC CENTER A/S

Messingvej 6
DK - 8940 Randers SV
Tlf. +45 86 44 77 05 - Fax: +45 86 44 85 08
Mail: info@frankiesmccenter.dk
Kontakt en af vores medarbejdere

Autoriseret forhandler

Kawasaki Peugeot Dainese
Honda Aprilia Arai
Aprilia Sym Schuberth
Benelli Rieju Nolan
Moto Guzzi Kymco HJC